Igényfelmérő űrlap a kapcsolatfelvételhez

  • warning: Illegal string offset 'month' in /home/httpd/www/csanakiakert.hu/html/csanakivofely.hu/includes/form.inc on line 1716.
  • warning: Illegal string offset 'day' in /home/httpd/www/csanakiakert.hu/html/csanakivofely.hu/includes/form.inc on line 1716.
  • warning: Illegal string offset 'year' in /home/httpd/www/csanakiakert.hu/html/csanakivofely.hu/includes/form.inc on line 1716.
  • warning: Illegal string offset 'month' in /home/httpd/www/csanakiakert.hu/html/csanakivofely.hu/includes/form.inc on line 1345.
  • warning: Illegal string offset 'day' in /home/httpd/www/csanakiakert.hu/html/csanakivofely.hu/includes/form.inc on line 1345.
  • warning: Illegal string offset 'year' in /home/httpd/www/csanakiakert.hu/html/csanakivofely.hu/includes/form.inc on line 1345.

Kedves Házasulandók!


Amennyiben ajánlatom találkozik az Önök elképzeléseivel, kérem, a lenti űrlapot kitöltve küldjék el, vagy írjanak a drótposta-címemre valamint keressenek telefonon:

- e-mail: geberjozsef@gmail.com

- 00-36-30/ 598-08-07

 Mivel gazdálkodó ember vagyok nem sok időt töltök a számítógép előtt ezért kérem telefonon is jelezzenek.

Fontosnak tarom, hogy a megállapodásunk előtt személyesen is találkozzunk, ahol a részleteket is megismerve tudok végleges árat mondani.

 

Köszönettel:

Géber József

 

Tisztelt érdeklődők. A telefonszám megadására mindenképpen szükség van a kapcsolatfelvételhez.

Kérem itt adja meg az esküvő tervezett dátumát.

Hogy kalkulálni tudjuk az útiköltséget, kérjük adja meg mely településekre kell utazni ha több helyszínt is érint az esküvő.

Ha már megvan a fix dátuma az esküvőnek kérjük adja meg itt, ha csak tervezet van akkor fentebb a szöveges mezőbe írhatja le az elképzelését.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.Magyar ékezetes karakterek szerepelnek!
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.