Esküvői Party portál oldalon sok segítséget találhat

Menyasszonyi RuhákMenyasszonyi Ruhák

Rólunk

Kardos Andrea Katona Andrea

Tényleg ezt akarod?

Az esküvő stresszes, bonyolult és ráadásul sokba kerül mégis vágyunk rá, hogy ne csak mint vendég lehessünk jelen rajta, hanem Mi legyünk a főszereplők.

 

Különösen a kislányok játszanak szívesen papás-mamást, ezzel is készülve életük nagy feladataira, a feleséggé és anyává válásra.

 

Ezek persze nem feltételei egymásnak, de melyik lány mondana le önként arról, hogy ha csak egyetlen napra is, de mesebeli hercegnővé válhasson hófehér gyönyörű ruhában, oldalán a vágyott királyfi ha fehér ló nem is jár hozzá, de ami a legfontosabb a  szíve csak  érte dobog.

 

Ahhoz, hogy ez az álom valóra váljon nagyon sok dolog szükségeltetik.

Ha a legfontosabb már megvan: két szerető szív, valamint a szent elhatározás, hogy „csak veled örökre” megvannak jöhetnek az esküvői előkészületek.

Ha már biztos vagy benne

Az interneten az esküvő kereső szóra információk özöne zúdul ránk, mégis nehezen találunk rá arra amit keresünk.

Mi akik az esküvőparty oldal születésénél bábáskodtunk és folyamatosan dolgozunk a gyarapodásán, fejlődésén ezt az oldalt azért hívtuk életre, hogy a házasulandókat minél több információval segítse életük nagy napjának megszervezésében, nemcsak az összegyűjtött szolgáltatói lista folyamatos bővítésével, hanem sok-sok hasznos információval, amelyet mások esküvői tapasztalataiból illetve szakemberek tanácsaiból gyúrunk össze.

 

A szolgáltatók számára pedig lehetőséget biztosítani az interneten való könnyű elérhetőségükhöz  webes ismeretek nélkül, igényes megjelenéssel,  hogy a párok ily módon is eltaláljanak hozzájuk, megismerhessék tevékenységüket.

 

Célunk a legtartalmasabb és leghasználhatóbb esküvői portál felépítése.

A felesleges keresgélés elkerülésére 24 kategóriát hoztunk létre, amely alapján minden felhasználó csak az őt valóban érdeklő témában böngészhet.

Országos

A további szűkítés érdekében a megye illetve helységkeresőt is használhatjuk, így aki csak a lakhelye közelében keres szolgáltatókat könnyen kiszűrheti a közelieket.

 

Számos szolgáltató országosan végzi munkáját, tehát bárhová hívható, némi plusz költség fejében, ami a benzin illetve útiköltséget lefedi. Egy kiváló zenekar vagy vőfély esetében nem éri meg spórolni, ha a lakhelyünk közelében nem találunk számunkra alkalmasat.

 

 

 

 

Hírlevél

Ingyenes hírlevelünk is  hasznos információkkal segíti a felhasználókat, így könnyebben tudnak dönteni valójában milyen szolgáltatókra és szolgáltatásokra van szükségük és nyereményjátékainkon akár értékes nyereményekkel is gazdagodhatnak, a szolgáltatásokat kínálóknak pedig remek lehetőség tájékoztatni a potenciális ügyfeleket akcióikról, újdonságaikról.

 

Az oldal látogatói a blogban megoszthatják egymással jó és rossz tapasztalataikat a párok, ezzel segítve a kezdőket a szervezésben.

A fotógalériákban számos ötlet meríthető a tervezéshez akár a színvilágra, akár a dekoráció kialakítására vonatkozóan illetve a menyasszony csokrára vagy az esküvői tortára vonatkozóan.

Cikkek

A cikkekben és az ötlettárban hasznos tanácsokat, kaphatunk ami segíthet a szervezési feladatokban és a tervezésben, a zene választásban, vőfélyjátékok kiválasztásában.

 

Elérhetőségeinken akár szolgáltatóként akár látogatóként keresték fel oldalunkat jelezhetik észrevételeiket, javaslataikat, ötleteiket.